HUAWEI Matepad SE 10.4" ditawarkan serendah RM999 di Malaysia

Finally, HUAWEI Matepad SE 10.4 inci dah launched weii dekat Malaysia. Baru je dilancarkan pada 5 November 2022. Omg, sumpah excited nak reveal dekat korang tau. Syira boleh katakan peranti keluaran terbaru HUAWEI ni sangat mesra keluarga! HUAWEI Matepad SE 10.4 inci ini menggunakan sistem operasi HarmonyOS 3 sememangnya mesra poket dengan harga yang ditawarkan bermula daripada RM999.

Kalau korang ada anak kecil memang sesuai sangat HUAWEI Matepad SE 10.4 inci ni sebab tablet ni ada Kids Corner. Kat sini, anak-anak boleh enjoy buat online learning activity. Jangan risau sebab hampa as a parent boleh control screen time. Just set and done. Yang bestnya, HUAWEI Matepad SE 10.4 inci juga hadir dengan 2K eye comfort yang terbukti melegakan keletihan mata.


Selain itu, syira suka sound system Matepad SE 10.4" ni. Syira dah test tengok Netflix. Memang ngam dan skrin grafik pun cun. Kejap! nak cita jugak, boleh multi window for multi tasking. Part ni pun best. Korang boleh on dua app dalam satu screen. Berat HUAWEI Matepad SE 10.4 inci juga ringan dengan 440g dan selesa digenggam.

Untuk kamera hadapan menggunakan sensor 2MP. Manakala kamera belakang dengan sensor 5MP sahaja. Okay la untuk tablet kan. Kapasiti bateri pula adalah 5100mah. Korang jangan risau HUAWEI Matepad SE 10.4 ini boleh muat turun aplikasi yang sedia ada seperti korang guna dekat peranti android lain. 


So far memang puas hati. HUAWEI MatePad SE 10.4-inci direka khas untuk cemerlang di dalam rumah, dengan paparannya yang luas, yang selesa untuk pengguna semua peringkat umur. As for the price, harga yang disebut secara rasmi macam kat bawah:

(4gb/64gb) LTE RM999

(4gb/128gb) Wifi RM999 - Yang ni syira guna!


1 تعليقات

  1. nice info!! can't wait to your next post!
    visit mine: muhammad solehuddin https://uhamka.ac.id/

    ردحذف

إرسال تعليق

Post a Comment

أحدث أقدم