Sushi Oh Sushi

Assalamualaikum. Eh hello. Just a short blog post. Syira baru je join SushiVid ni. Ada la dalam tiga bulan macam tu. So far ada la jugak campaign yang syira dapat. Hehe tak pro macam uolls. Baru berjinak gitu. Bagi korang yang tak tau apa benda Sushivid ni. SushiVid ni satu platform di mana korang boleh apply mana-mana campaign mengikut kesesuaian korang.
Kena propose okay. Pandai-pandailah korang pikat ayat dekat klien. Kalau klien berkenan maka dapat la. Cuma tulah, tadi syira nak withdraw wallet tapi tak boleh pulak. Padahal amount dah lebih daripada RM100. Dah pm pihak SushiVid. So hopefully dapat diatasi la masalahnya. Syira pun tak tau kenapa tak boleh withdraw. Yela first time nak withdraw citanya pun. Hehe. Okay tu jelah nak bebel. Bye..

2 Note(s) ?

  1. dah register jugak. dlu x faham konsep..
    tp tngk kena propose ngayat2 tu surrender.. xpe utk yg bagus.. kipidap
    dun givap ^^

    ReplyDelete
  2. ohhhh..baru ler ku tahuuu tentang ini .hahahha.

    ReplyDelete