Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra Review

Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra Review l Hello dan assalamualaikum readers. Syira sememangnya suka berkongsi tips atau produk berkaitan ibu selain parenting. Kali ni syira ingin berkongsi dengan korang mengenai Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra. Bagi ibu breastfeeding adalah kebiasaan bagi mencari nursing bra yang sesuai. Secara kebetulan, syira diperkenalkan dengan Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra ini.

Mengenai Mamaway
Mamaway merupakan pemenang anugerah bagi jenama pregnancy dan breastfeeding yang menjanjikan produk bagi ibu menyusu dan mengandung. Pengasas Mamaway sendiri berkeinginan supaya dapat menyediakan keperluan yang selesa kepada para ibu menyusu. Kini Mamaway mempunyai lebih daripada 70 buah cawangan di seluruh dunia.

Kelebihan Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra
Fabrik yang memeri (high stretchable)
Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra sangat memeri. Boleh memeri sehingga 2-3 saiz cup. Ini disebabkan semasa para ibu mengandung atau menyusu, saiz cup selalunya akan berubah. Jadi, ibu tak perlu risau kalau rasa macam saiz bra dah berubah.
Acuan bra bersuhu rendah
Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra sangat sesuai bagi wanita yang berdada tidak sekata. Ini kerana Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra mampu menyokong sebarang bentuk dan saiz payudara.
Bra pad yang stays in place
Yang ni ada faktor penting dalam pemilihan nursing bra sebab syira sangat la tidak selesa sekiranya padding tidak berada dalam keadaan yang betul. Sekejap herot sana sini. Faham ke tidak? Haha hanya yang mengalami je memahami perasaan syira.
Lift and gather
Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra sangat menyokong supaya si pemakai kelihatan kemas dan lifting payudara dengan lebih baik. Panel yang lebih tinggi di tepi bra mampu menyokong lebihan lemak. Tidak la nampak macam menggelebeh ja kan. Eh sukanya.
Klip menyusu yang tahan lama
Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra direka khas supaya membantu si pemakai menyusu dengan baik. Klip menyusu boleh ditanggal dengan menggunakan satu tangan dan amat memudahkan penyusuan ibu.
Kestabilan
Mamaway Perfect Seamless Nursing Bra dilengkapi dengan empat cakuk atau hook mengikut keselesaan para ibu.

Berita baik untuk semua pembaca, korang boleh dapatkan RM25 off untuk pembelian pertama di website Mamaway Malaysia. Hanya valid untuk ahli baru Mamaway sahaja. Bagaimana caranya? Korang boleh klik link di bawah:

Untuk maklumat lanjut:
Facebook: Mamaway
Instagram: @mamawaymy

22 Note(s) ?

  1. nursing bra mmg bagus utk ibu2 yg menyusu bayi.sebab senang bila time nk menyusu tk payah susah2 selak bra sbb ada klip kn...

    ReplyDelete
  2. Sesuai untuk ibu- ibu kan...especially yang menyusukan anak..akak dah 14 tahun xde anak kecik..tapi kalau takde anak kecik pun maybe bleh pakai kot..bagus untuk kesihatan payu dara kan..

    ReplyDelete
  3. kena beli ni.airah memang mencari bra yang senang nak menyusu nanti.sekarang baru survey je.kena tambah stok lagi haha

    ReplyDelete
  4. alamak kene beli. nampak kualiti pun bagus tu. harga pun berpatutan. tq share kat mak2 ni.. laju je memasing nak tambah koleksi hehe

    ReplyDelete
  5. bagusnya ada bra yang macam ni.. elok utnuk ibu2 yang menyusu anak.. selesa dan nampak kemas beragaya.. haha.. walau pakai kat dalam bukan orang nampak.. heee

    ReplyDelete
  6. Wah! Kena try ni sebab yg ada ni semua tak mesra bf. Sakit kadang² tu tau. Pakai mula² ok, tapi lama² jadi sakit. Macam dah tak support for bf mom. Tq for sharing dear! Will find it soon!

    ReplyDelete
  7. me still breastfeed and memang pakai nursing bra tapi tak pernah try mamaway punya nursing bra. nampak lembut dan mudah je gayanya. Ada discount tu boleh la ushar jap g.

    ReplyDelete
  8. Bagus ni..boleh la rekmenkan pada kawan2 n sanak saudarabyg tgh pregnant dan yg tgh breastfeeding. Memang terbaik yg penting keselesaan

    ReplyDelete
  9. Senang ada bra macam ni kan utk ibu2 menyusu.. Harga pun murah je.. Org yg belum khwin mcm zaza ni pun boleh je beli.. Sbb tgk mcm best je.. Macam style2 sport bra.. Selesa pakai

    ReplyDelete
  10. no komen tentang produk ni hehehe kita boleh tengok jer tak apa kan wakakaka apa pun sekarang teknologi mengubah cara penggunaan orang perempuan...

    ReplyDelete
  11. Woah.. Akak pun suka pakai nursing bra mcm ni.. Selesa kot. .. Nanti nak beli kt sini plao

    ReplyDelete
  12. Zaman sis pakai bra cam ni dah berlalu, nanti kalau ada anak2 buah yang perlukan bra cam ni bolehlah sis rekomen kat diaorang..:D

    ReplyDelete
  13. Bagi ibu menyusu, memang wajib la ada nursing bra macam ni.
    Sangat membantu dalam proses penyusuan.
    Kita pun sememangnya membeli jenis nursing.
    Sebab anak masih breasfeeding.

    ReplyDelete
  14. how much is it? i think it's good for those pregnant lady or post-pregnant lady. sumore got promo sure a good bargain to buy now.

    EPF increases minimum basic savings! See how it affects you!

    ReplyDelete
  15. Nursing bra memang penting untuk ibu menyusu. Senangkan keje mak2 ni lagi2 kalau berjalan. Pilih yang senang dibuka, kalau tak anak ni cepat je nangis lapar.hehe.. pilihan banyak tapi keselesaan yang penting.

    ReplyDelete
  16. this is as good to consider to have one! thanks for the sharing!

    ReplyDelete
  17. ciktom pun suka produk mamaway ni..memang best dan selesa pakai..berkualiti dan tahan lasak..nak kena beli bra ni plk nampak gayanya br complete..hihi

    ReplyDelete
  18. Bagi ibu menyusu lebih mudah ada nursing bra ni. Kaler menarik dan material penting agar selesa.

    ReplyDelete
  19. Sangat memudahkan untuk ibu menyusu. Nanti Qiss boleh bagitau kat kawan-kawan yang tengah menyusukan bayi untuk cuba nursing bra ni. Untuk Qiss kena tinjau-tinjau dulu lah..hehehe

    ReplyDelete
  20. I read many good reviews about Mamaway. Thanks for the info and review. I m in the midst of finding full moon baby set, will check out their website.

    ReplyDelete