Jom Umrah Bersama Bayu Sutera Secara Percuma!

 

Menjadi impian buat semua umat Islam untuk menjejakkan kaki ke Tanah Suci. Dengan rasa sukacitanya, di sini syira ingin berkongsi mengenai dengan membeli unit Bayu Sutera, korang berpeluang menerima pakej umrah secara PERCUMA!! Ye, percuma.. nak tau maklumat lebih lanjut? Boleh baca blog ini sampai habis.

Berlokasikan di Seremban, Negeri Sembilan, perumahan Bayu Sutera adalah projek perumahan di bawah pemaju yang terkemuka iaitu Matrix Concepts. Berkeluasan 216 ekar dan fasa pertama Bayu Sutera dilancarkan pada tahun 2021.

Penjualan unit fasa pada sebelumnya adalah bukti penerimaan yang baik daripada pelanggan. Mana tidaknya, pelancaran dibuat lebih awal seiring dengan kerja-kerja pembinaan yang berjaya dan penyerahan 963 unit kepada pemilik rumah.

Untuk pengetahuan, pemaju telah melancarkan perumahan baru iaitu Izara II yang merupakan kediaman teres dua tingkat yang berstatuskan hartanah milik bebas. Berkeluasan saiz 20' x 70' (perantaraan) dan binaan 2,315 kaki persegi. Agak besar juga untuk keluarga besar. Dilengkapi dengan 4 bilik tidur dan 4 bilik air serta pagar keselamatan yang ketat sememangnya cukup memberikan keselesaan kepada penghuni.

Dilengkapi dengan ciri smart homes iaitu 'digital lock', modul pencahayaan dan penyaman udara IR Blaster serta mempunyai kawalan suara. Menariknya, terdapat taman tasik seluas 3 ekar dengan kemudahan seperti laluan jogging, parcourse, dek plaza, dan sebagainya. Kalau nak tahu, Izara hanya dibuka penjualannya 171 unit sahaja.Selain daripada Izara II, pemaju juga memperkenalkan perumahan terbaru iaitu Elonia III @ Bayu Sutera. Bercirikan smart homes seperti Izara, Elonia III yang terletak di hartanah milik bebas adalah merupakan perumahan 'double storey' dua tingkat. Berkeluasan 20’ x 70’ (perantaraan) dengan binaan 2,315 kaki persegi (perantaraan), Elonia III menyediakan sejumlah 4 bilik tidur dan juga 4 bilik air.

Pemilik rumah di sini dapat menikmati kemudahan sendiri seperti taman permainan, gelanggang badminton, parcourse, laluan refleksologi, buaian, dan banyak lagi. Elonia III menawarkan hanya 38 unit sahaja. Rugi tak grab!

Kemudahan Yang Disediakan Untuk Pemilik Unit Izara dan Elonia III

- Layak menjadi ahli di d’Tempat Country Club secara percuma di mana merupakan pusat hiburan dan beriadah terbesar di Negeri Sembilan penuh dengan tarikan seperti kolam renang, gimnasium, gelanggang tenis, snooker, ruang event dan juga kafe.

- Berdekatan dengan Matrix Global Schools yang dibangunkan seluas 20 ekar dengan seni bina dan dalaman yang unik mengikut gaya Sekolah kolonial British klasik. Turut dilengkapi dengan kemudahan dan kurikulum yang mampu menampung 2,500 orang pelajar.

- Akses ke X-Park yang terdapat sukan seperti ATV, Go Kart, flying fox, paintball, memanah dan banyak lagi.

- Berdekatan dengan Sendayan Merchant Square yang terdiri daripada 163 unit pejabat kedai yang berhadapan dengan Carnelian Park dan berkeluasan tanah simpanan seluas 6.4 ekar untuk pembangunan pusat beli-belah kejiranan pada masa hadapan.
Setiap perumahan disediakan taman residensi tersendiri yang juga mempunyai pos pengawal bagi menjaminkan keselamatan dan keselesaan penduduk. Juga terdapat Bayu Biz yang merupakan hub komersial di Bayu Sutera. Jadi tidak hairanlah, pemaju memenangi StarProperty Awards for : The Cornerstone Award – Best Landed Development (Excellence) 2024 baru-baru ini.

Jom Umrah Bersama Bayu Sutera

Setiap pemilik perumahan Izara atau Elonia III akan menerima pakej menunaikan ibadah umrah secara PERCUMA untuk 2 orang termasuk tiket penerbangan, kemudahan penginapan, kenderaan dan juga hidangan penuh disediakan untuk jemaah 3 kali sehari sepanjang di Arab Saudi selama 11 hari 10 malam.

Selain itu, pakej umrah yang bernilai RM8,000 (seorang) ini merangkumi lawatan ke Muzium Al Wahyu di Mekah dan juga kursus Umrah, Kit Umrah, Air Zam-zam dan Mutawif berpengalaman. Butiran terma dan syarat boleh merujuk kepada TH Travel & Services Sdn Bhd. 

Kempen Jom Umrah ini hanya boleh ditebus bagi pembelian perumahan Bayu Sutera 3a (Izara II) dan 4a3 (Elonia III) – unit Bumi sahaja. Cepat korang grab peluang ini sebab kempen ini berlangsung pada 20 Mei sehingga 20 Ogos 2024. Rugi tak ambil peluang ini. Sudah beli rumah dapat pula pakej umrah secara percuma. Mana nak dapat kan? Down Payment juga rendah tau. Untuk maklumat lanjut boleh layari https://umrahbersama.bayusutera.com/4 #BayuSutera #IzaraII #EloniaIII #JomUmrah #DreamHome #SmartLiving #UmrahPackage

8 Comments

 1. Bestnya beli rumah dapat pakej umrah lengkap. Berbaloi sangat!

  ReplyDelete
 2. Rumah pun smart habis dah. Dapat pulak pakej umrah. berbaloi laa beli

  ReplyDelete
 3. Rezeki mereka yang membeli rumah di sini, beli rumah dapat tunai Umrah

  ReplyDelete
 4. Menarik kempen macam nie kan, beli rumah dapat pi umrah secara percuma 🥰

  ReplyDelete
 5. Rezeki betul kalau dapat miliki kediaman idaman lepas tu dapat tunaikan umrah secara percuma. Impian semua umat Islam ni...dapat jejak kaki ke Tanah Suci.

  ReplyDelete
 6. berbaloi beli rumah kat sini dengan promo dapat pergi umrah

  ReplyDelete
 7. Waa makin menarik lah offer depa sekarang!!

  ReplyDelete
 8. bagus sangat hadiah yang di tawarkan untuk pembelian unit lot bumi di Bayu Sutera ni kan Syiera

  ReplyDelete

Post a Comment

Post a Comment

Previous Post Next Post