𝗦𝗮𝗳𝗶 𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗚𝗼𝗹𝗱 - Kulit Lebih Sihat dan Anjal


Assalamualaikum

Lama juga syira tak berkongsi mengenai produk skincare. Kali ni syira nak kongsikan dengan pembaca mengenai produk Safi Youth Gold. Daripada zaman remaja lagi, syira dah terbiasa dengan produk Safi ni. Banyak rangkaian produk Safi di pasaran yang mudah didapati. Semestinya produk Halal No.1 di Malaysia.

Terbaru, Safi melancarkan Safi Youth Gold. Syira excited sangat nak guna tau sebab dengarnya, mampu mengurangkan double chin. Wah wah ini yang kita cari! Dengan formulasi dipertingkatkan untuk antipenuaan dan menganjalkan kulit dalam hanya 15 minit.

Terdapat dua produk yang syira cuba iaitu The Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum dan Lifting 24K Serum Cleanser. Syira dah menggunakannya selama hampir dua minggu, kulit lebih anjal dan lembut.

Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa. Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit. Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi °7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan Kulit.

Antara kelebihan produk 𝗦𝗮𝗳𝗶 𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗚𝗼𝗹𝗱 :

👉 Menegangkan kulit
👉 Meningkatkan keanjalan
👉 Mengurangkan garis halus & kedutan
👉 Meningkatkan kelembapan kulit
👉 Melindungi kulit dari pengoksidaan
👉 Meningkatkan kehalusan kulit
👉 Memperbaiki kulit rosak


SAFI Youth Gold Lifting 24K Serum Cleanser

Pembersih yang disertai dengan serum 24K yang mampu menegangkan dan melembutkan kulit untuk lebih anjal. Teknologi Golden C-Lift menggabungkan bahan anti-penuaan yang  berkuasa, mengangkat bahan Golden C dan Nano Gold 24K yang memberikan penembusan yang dipertingkatkan lebih dalam ke dalam lapisan kulit untuk membaiki mikro, menyerikan dan menaikkan kulit yang menua, memastikan ia kekal muda, tegang dan terangkat.


SAFI Youth Gold Lifting Golden-C Duo Serum

Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives of Golden C dan Ceramide 3 yang berkuasa untuk memberikan Pembaharuan Keremajaan Kulit °7D dengan mengangkat kulit, meningkatkan keanjalan dan keanjalan, mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan, meningkatkan kelembapan kulit, melindungi kulit daripada pengoksidaan, meningkatkan kehalusan kulit dan membaiki kulit yang rosak. Boleh kurangkan double chin tau!

Jom dapatkan di sini:

📌 Lifting Golden C Duo Serum @ RM59.90💰 klik link sini ➡️ https://bit.ly/3izM0fm
📌 Lifting 24K Serum Cleanser @ RM19.80 💰 klik link sini ➡️ https://bit.ly/3FpssE

Dan juga boleh didapati di semua cawangan farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada.

#SafiYouthGold #SafiMalaysia #SkincareMalaysia

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post