Logo KBBA

PG Mall: Jana Pendapatan Tanpa Modal


PG Mall: Jana Pendapatan Tanpa Modal | Assalamualaikum. Sejujurnya syira kurang 'familiar' dengan e-platform ini. Tetapi sejak dua menjak ini semakin ramai yang berkongsi mengenai PG Mall. Agaknya disebabkan PKP, ramai dikalangan isi rumah yang senang membeli secara online.

So menjadi satu trend sehingga menyebabkan kesesakan di pusat pengeposan barang. Anyway, syira secara peribadinya memang selalu membeli secara online juga, jadi agak teruja dengan PG Mall. Makanya, syira buatlah sedikit pencarian di Google.

Mengenai PG Mall

Berdasarkan hasil pencarian syira, PG Mall telah beroperasi sejak tahun 2017. Malahan PG Mall juga merupakan platform e commerce tempatan #1 di Malaysia. Wah hebat. Menggunakan konsep 'ConsuMerchant' iaitu modal bisnes secara perkongsian keuntungan yang memperkasakan penjual/pembeli dalam membina perniagaan tetap dengan PG Mall.

Merchant Recruitment Incentive - Jana PendapatanTanpa Modal

Ada tak kawan di kalangan pembaca syira ni sememangnya peniaga? Atau pun sedang menceburi bidang perniagaan? Tak pun anda mahu memperkenalkan platform ini kepada rakan anda yang sedang berniaga. Ini mungkin peluang keemasan yang anda nantikan. PG Mall mengalu-alukan peniaga/penjual yang ingin berniaga di platform ini dengan sifar modal.


Melalui Merchant Recruitment Incentive, anda akan dapat insentif sebagai tanda usaha kerja keras anda  yang berjaya menrekrut peniaga masuk ke PG Mall. Cara untuk merekrut atau memperkenalkan peniaga, sedara mara atau rakan korang ialah dengan mengisikan maklumat pedagang yang direkrut dalam borang dari pautan ini  https://bit.ly/RecruitMerchant dan juga boleh la menghubungi Ketua E-Dagang PG Mall (Bok 011-5509 7916).

Patutlah syira tengok banyak barangan yang dijual di PG Mall. Mesti ramai yang tertarik dengan Merchant Recruitment Incentive ini. Peluang yang menarik, rugi kalau tak cuba. Lagipun tanpa modal, anda hanya perlu introduce rakan peniaga anda join sebagai peniaga di PG Mall. Asalkan ada minat, semua boleh jadi.

Merchant Recruitment Incentive
Mapping Malaysia Leading e-commerce Players - 2020 Quarter 1 Report

Berdasarkan rujukan di atas iaitu 'Mapping Malaysia Leading e-commerce Players - 2020 Quarter 1 Report', PG Mall telah menduduki tempat ketiga e-platform pilihan utama rakyat Malaysia. Wow impressive! Mana tidaknya, PG Mall ini merupakan e-platform #1 keluaran Malaysia. Tiba-tiba rasa bangga pula syira dengan pencapaian PG Mall.

Merujuk kepada Iprice insights, pencapaian PG Mall boleh dikatakan membanggakan dengan kedudukan tangga ketiga tersebut, cukup melayakkan PG Mall sememangnya pilihan rakyat Malaysia bagi membeli secara atas talian.

Untuk maklumat lanjut tentang PGMall, anda boleh layari laman sesawang serta media sosial mereka seperti yang syira kongsikan di bawah ini:
Website: www.pgmall.my
Facebook: PGMallOfficial
Instagram: PGMall.my


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Raya #RayaCampaign #PGMallSeller #PGMallMerchant #iPrice #2020Q1report

4 Note(s) ?

  1. Bagus, nowadays memang banyak cara nak jana pendapatan.

    ReplyDelete
  2. Panduan lengkap Program Dropship Dan Kedai Online Fingo boleh klik link di bawah..
    .
    .

    https://adminfingo.blogspot.com


    .
    ... Panduan lengkap dihantar terus ke no wasap anda..

    ReplyDelete