Logo KBBA

Surprise Box Daripada Motherhood.com.my

Assalamualaikum dan salam sejahtera lovelies. Syira baru-baru ni terima surprise box daripada Motherhood.com.my. Alhamdulillah ini sebenarnya kali kedua syira menerima review invitation daripada PR yang sama. Terima kasih kerana sudi invited syira. Hehehe
Apa yang syira dapat dalam box ni? Syira terima sample pack Bamboo Nature Diapers, Set sudu, Baby teether dan Deluxe clip fan. Medina paling tak sabar nak unboxing box ni. So syira pun record la video dia unbox. Well good job baby walaupun dia sibum betul nak masuk kotak tu. Sabor jela anak oii.
Tujuan campaign kali ni untuk promote kebaikan Bamboo Nature Diapers. Bamboo Nature Diapers ni organik tau. Sesuai sangat bagi si manja yang mengalami masalah kulit seperti ekzema, alergik dan sebagainya. Jadi korang yang ada baby yang memerlukan diapers khusus seperti Bamboo Nature Diapers ni, mungkin ini yang terbaik untuk anak korang.
Syira dah cuba pakaikan dekat Medina. Memang lembut gila. Macam pakai bantal pun ada. Hehe. Medina pun nampak selesa ja. Maybe boleh jadi wishlist syira for next baby. Eh. Tetiba. Hahahha joking okay.
So korang kalau nak beli diapers ni boleh la dapatkan di details bawah ni. Sayonara!😊😊



1 Note(s) ?