[ REVIEW ] Crown Guara Honey Cafe


Assalamualaikum

Bulan Januari lalu, Syiera terima parcel daripada owner Crown Guara Honey Cafe untuk percubaan merasa kopi ini. Sebelum ni syiera mengalami masalah kelesuan dan badan terasa keletihan. Mungkin sebab cuaca panas dan kurang air dalam badan. Tambahan pula, syiera selalu tidur tanpa teratur. Tapi alhamdulillah setelah mencuba kopi ini, ternyata Crown Guara Honey Cafe memberi kesan kepada syiera. Badan syiera terasa lebih cergas dan tidak lesu lagi. Mungkin disebabkan kandungan herba yang terdapat dalam kopi ini. Even mak syiera sendiri pun dah cuba. Katanya kesan sangat memberansangkan!

KEBAIKAN CROWN GUARA HONEY CAFE
Klik klik untuk tumbesaran. hehe

i) guarana
Membersihkan lapisan saliran darah dari gejala kolestrol negatif (LDL Protein). Meningkatkan bekalan oksigen dalam badan, memulihkan tenaga, mengurangkan kepenatan, mengurangkan berat badan & mengatasi masalah seksual.

ii) madu
Menambah stamina, membekal tenaga, meningkatkan metabolisma tubuh & antibodi. Melancarkan peredaran darah selain melicinkan & menghaluskan kulit.

-Halal JAKIM
-Lulusan KKM
-Produk bumiputera


TESTIMONI PRODUK


Sekarang Crown Guara Honey Cafe boleh didapati dalam bentuk papan seperti di atas. Adalah sangat sesuai bagi yang ingin menambahkan pendapatan.


HARGA SEKOTAK RM27.00

BERMINAT? ORDER SEKARANG !!

Contact:
Email : vizapmarketing@gmail.com

p/s: Review akan datang -- Produk Seri Dewi Malam. Stay tuned!0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post