PEMENANG MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA



DISCOUNT 10% DIY + BORDER LACE
MUSTACHE WATCH
 PINK MINI BOW BROOCH
TOPUP RM 5
 TOPUP RM 20
TOPUP RM 5
 TOPUP RM 10
 TOPUP RM 5 DIGI
 TOPUP RM 5
 BAUCER 10 % LOLITA
 BAUCER 10 % DANIMEE
 EARING
 MUSTACHE RING
BRACELET
BLOGLIST
 FRIDGE MAGNET
 BLOGLIST
 REVIEW BLOG + BLOGLIST
 CURSOR
 HOMEMADE CHOCOLATES
 EDIT FULL TEMPLATE
 BRACELET
 BLOUSE
 PANTS
TUDUNG
 FELT BOOKMARKS

TAHNIAH PEMENANG !!!!
Bagi yang tak terpilih jangan sedih, cuba lagi. 
Ada yang menang dua kali kan? Memang korang sangat bertuah.

MOHON TUNTUT HADIAH SEBELUM  2 JULAI ATAU HADIAH BURN
*Bukan salah syiera. hehe*

 SILA PM SPONSOR MASING-MASING & BERI DETAILS
 *Mohon ctrl + c untuk copy*

TOPUP
NAMA:
NO. HP:
HADIAH: 
RANGKAIAN: CELCOM / MAXIS / DIGI
* Yg dah stated DIGI memang dpt topup digi*
LINK ENTRY: 

BARANGAN POS
NAMA:
ALAMAT:
NO. HP:
HADIAH:
LINK ENTRY:

Done ? Good !
Kali ni guna Random Picker untuk tentukan pemenang. Sangat lah efficient. Senang ja printscreen terus. Guna random org agak sengal sebab suka ulang nombor yang sama kan. 
Ditentukan oleh syiera dan lienda secara rata. Jadi tiada bias dalam hal ni.
Hadiah yang dimenangi adalah fixed. Tak mau la demand nak tukar hadiah. Ada aduan sponsor pemenang GA lepas inform syiera macam tu. Btw sorry lambat announce sebab laptop syiera window corrupt, jadi agak susah nak online. Till then assalamualaikum.

ANYTHING YOU MAY PM ME VIA MY FACEBOOK :)

3 Note(s) ?

  1. Eh, tak tahu pulak due date ditukar.
    Alhamdulillah, dapat topup RM 5.
    Nasib sempat lagi tuntut hadiah :)

    ReplyDelete